top of page
DSC07936.jpg

DSC07936.jpg

DSC07903-768x768.jpg

DSC07903-768x768.jpg

DSC07909.jpg

DSC07909.jpg

DSC07893.jpg

DSC07893.jpg

DSC07925.jpg

DSC07925.jpg

DSC07941.jpg

DSC07941.jpg

DSC07937.jpg

DSC07937.jpg

DSC07922.jpg

DSC07922.jpg

DSC07903.jpg

DSC07903.jpg

DSC07930.jpg

DSC07930.jpg

Fotostyling Stek Magazine voor Bouwman Buitenleven

Voor een kerst styling voor Bouwman Buitenleven in samenwerking met Stek Magazine reisde ik af naar lelystad. We hebben een hele dag geshoot en dit als resultaat. Een mooie witte kerststyling.

P1040344.jpg

P1040344.jpg

P1040273.jpg

P1040273.jpg

P1040343.jpg

P1040343.jpg

P1040330.jpg

P1040330.jpg

P1040366.jpg

P1040366.jpg

P1040657.jpg

P1040657.jpg

P1040332.jpg

P1040332.jpg

P1040481.jpg

P1040481.jpg

Styling Liwadder Diner 2016

Voor het liwadder diner heb ik samen met 3 andere stylisten de styling gedaan. Het is een diner voor 1000 mensen op de tweebaksmarkt in Leeuwarden. Het was een grote opdracht maar het is allemaal goed gekomen. De opdrachtgevers waren tevreden en zelf waren we er ook blij mee! 

Tuinstyling Bouwman Buitenleven

Tuinstyling Bouwman buitenleven in samenwerking met Stek Magazine.

Ontwerp vergader/lunch ruimte 

Als afstudeeropdracht heb ik een vergader/lunch ruimte gestyled in de Neushoorn in Leeuwarden. Eerst heb ik drie verschillende ontwerpen gemaakt en mijn opdrachtgevers wilden verder gaan met het ontwerpThe urban sharing room. Ik heb hier een ontwerp in sketchup gemaakt en toen dit was goedgekeurd kon de uitvoering beginnen! Al met al een hele leuke en uitdagende opdracht waar ik heel blij mee ben!

DSC06080.jpg

DSC06080.jpg

DSC06030.jpg

DSC06030.jpg

DSC06043.jpg

DSC06043.jpg

DSC06034.jpg

DSC06034.jpg

DSC06055.jpg

DSC06055.jpg

DSC06063.jpg

DSC06063.jpg

DSC06045.jpg

DSC06045.jpg

DSC06075.jpg

DSC06075.jpg

DSC06040.jpg

DSC06040.jpg

DSC06084.jpg

DSC06084.jpg

DSC06078.jpg

DSC06078.jpg

Styling Bouwman Buitenleven 

In samenwerking met Stek Magazine heb ik een styling gedaan voor Bouwman Buitenleven. Bouwman buitenleven heeft  De dag begon met heel veel regen maar gelukkig in de middag klaarde het helemaal op en kon ik gelijk aan de slag met de styling! Iedereen was erg tevreden met het resultaat, ik zelf ook!

 

Hier is het hele artikel met de foto's te zien.

Binnenkijker Stek Magazine

In April is Stek Magazine bij mij thuis geweest om een binnenkijker te fotograferen. Stek Magazine is een online interieur en lifestyle magazine. Het is gratis te dowloaden via de appstore/playstore en iedere 6 weken komt er een nieuwe editie uit! Ik werk nu een jaar met ze samen en we zijn continue bezig om nieuwe creatieve ideeën te bedenken! 

 

Bij mijn binnenkijker hoort ook een interview, deze is hier te lezen!

 

 

 

 

 

 

Shoppen in de stijl van mij?

Dat kan hier!

 

Baukje Snieder Styling

Afgelopen jaar heb ik besloten om mijn eigen sttlyingbedrijfje op te zetten. Ik wil heel graag van mijn hobby mijn beroep maken en hier ben ik heel erg druk mee bezig. Baukje Snieder Styling biedt interieuradvies, interieurstyling, verkoopstyling en doet ook aan fotostyling. Ik hoop een succesvol bedrijf op te starten. Ik vind het belangrijk om van je huis een thuis te maken en hier kan ik je bij helpen!

 

 

Styling Ilona's Boutique

 

In Maart 2016 heb ik een styling gedaan voor Ilona's Boutique in Stiens. De producten die ze in de winkel heeft komen niet goed tot hun recht en vandaar dat ik de artikelen allemaal gestyled en gefotografeerd heb. Ik heb een lichte achtergrond gebruikt zodat de producten mooi uit komen. Zo kunnen mensen goed zien hoe het in een interieur staat. Ik ben erg blij met het resultaat!

Binnenkijker Telegraaf

Via Facebook werd ik er op gewezen dat de Telegraaf op zoek was naar huizen voor binnenkijkers! Ik had een paar foto's doorgestuurd en zo kwam ik in contact met Styliste Berber Govaars, zij organiseerd samen met fotograaf Rene Bouwman altijd de binnenkijkers in de woonkrant van De Telegraaf. Ik heb met Berber een telefonische interview gehad en een week later kwam Rene Bouwman ons huis fotograferen. Een super leuke ervaring. Ik had nooit gedacht zoveel positieve reacties te krijgenn! Al met al een hele mooie ervaring die we nooit meer gaan vergeten. Toch een hele leuke ervaring om in de meest gelezen krant van Nederland te staan!

 

 

Lees hier het hele artikel.

 

Fotostyling Stek Magazine
 

Op dinsdag 26 januari 2016 ben ik weer afgereisd naar het mooie Amsterdam! Er stond weer een fotoshoot gepland voor Stek Magazine, Iedere 6 weken komt er een nieuwe editie uit en hiervoor moet ook een coverfoto + detail foto's gemaakt worden. Ik help vaak bij de fotostyling en dit vind ik erg leuk om te doen! 

 

De locatie was in een tuincentrum, omdat het thema voor deze cover Botanische was vonden we dit tuincentrum een geschikte plek om te gaan fotograferen. Souraya (BintiHome) had alles van te voren geshopt en van alle mooie spullen hebben we deze mooie productpresentatie gemaakt.

 

Het is een erg mooi resultaat geworden en het was weer een fijne samenwerking. 

 

Boomstamtafeltjes

De boomstam-bijzettafeltjes is een uit de hand gelopen hobby. Ik heb er een aantal in mijn huis staan en had hier een foto van geplaatst op Facebook. Hier kwamen veel positieve reacties op en mensen wilden er ook één of twee. Ik had er tijd voor en zo ben ik mijn bestellingen uit gaan werken. Ik bestel de boomstammen op maat bij een houthandel, daarna haal ik het schors eraf en schuur ik de boomstam. Als dit allemaal klaar is kan er geverfd worden in de kleur die er besteld is. Ik heb ook een advertentie op marktplaats geplaatst en binnen een week kwamen er 10 bestelingen uit heel Nederland. Ik vind het leuk om te doen en ik vind het ook fijn om tevreden klanten te hebben!

 

Enthousiast geworden? 

Bestel hier je Boomstamtafeltje.

Schoolopdracht
Ontwerp woon/werkplek

We hebben in de periode september 2014 de opdracht gekregen om een woon/werk ruimte te ontwerpen van 30 m².  De ruimte die we moesten inrichten moesten we naar onze eigen smaak inrichten. We hebben geleerd door visualiseren een ontwerp inzichtelijk te maken. Ik ben begonnen een ontwerp te maken en die heb ik toen uitgevoerd in een maquette. Omdat ik al een eigen appartement heb weet ik wat ik mooi vind en niet en was het voor mij niet heel moeilijk om een bepaalde sfeer neer te zetten. Bij deze opdracht heb ik mijn creativiteit en vakmanschap breder ontwikkeld.

Tijdens deze periode hebben we ook geleerd om te werken in sketchup. Dit is een computerprogramma waarmee in 3D kan worden getekend. Ik vind het een fijn programma om mee te werken.

Event Styling

 

In de laatste 5 weken van mijn stage hadden we de opdracht vanuit school meegekregen om een ruimtelijke presentatie te maken. We waren er al snel over uit dat ik de stand van Stek Magazine op de beurs Eigen Huis in Utrecht ging inrichten.Ik heb er bewust voor gekozen om een huiselijk gevoel te creëeren . Je kijgt hierdoor echt een woonkamereffect, wat weer een goede sfeer weergeeft wat mensen fijn vinden. Ik heb er voor gekozen om de meubels neutraal houden zodat je met accessoires de kleur kunt terugbrengen. Verschillende stoelen aan een tafel geeft een speels effect en het is anders dan anders, hierdoor komen mensen sneller op de stand af.

 

Omdat ik de DIY filmpjes maak voor Stek Magazine leek het mij leuk om workshops te geven op de beurs. Ik heb workshops gegeven in het maken van een plantenhanger. Mensen waren erg enthousiast en ik vond het ook leuk om te doen!

 

Het was voor mij echt een uitdaging om de stand in te richten. Ik vond het erg gaaf om te doen en ik ben ook blij met het resultaat!

 

 

 

Instagram
 

Eén van mijn grootste  hobbies is mooie foto's maken van mijn eigen interieur. Ik ben hier actief mee bezig op Instagram. Ik vind het leuk om mijn eigen interieur te delen met andere mensen die dezelfde hobby hebben.

 

Ik houd van een licht interieur, dit zie je ook terug in mijn huis. Het liefst zou ik elke week een andere opstelling qua meubels neerzetten. Zo ben ik altijd bezig met mijn interieur.

 

Bekijk hier mijn Instagram pagina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stek Magazine

 

Vanaf 26 januari 2015 tot en met 10 april 2016 ben ik werkzaam geweest op de redactie van Stek Magazine als stagaiare. We werken op dit moment nog steeds met elkaar samen. Ik houd mij vooral bezig met de stijlkaarten/moodboards voor op de site en de DIY projecten. Ik bepaal vaak zelf waar de stijlkaart over gaat en schrijf hier een bijpassende tekst bij. De stijlkaarten ontwerp ik in photoshop. De verschillende stijlkaarten hebben te maken met de trends van dit jaar en zijn allemaal gericht op interieur.

 

Hier een paar verschillende moodboards.

 

Voot het gehele moodboard met tekst klik hier.
 

 

 

 

 

DIY YouTube Stek Magazine
 

Voor Stek Magazine maak ik verschillende DIY fimpjes op het gebied van interieur. De filmjes worden opgenomen op het hoofdkantoor van Stek Magazine in Amsterdam. We bedenken de DIY items zelf en maken hier een lijstje voor wat we nodig hebben. Als we alle benodigdheden hebben kan het filmen beginnen!

 

 Ik vind dit erg leuk om te doen. Ik merk dat mijn zelfvertrouwen hierdoor groeit en ik vind het fijn om creatief bezig te zijn!

 

Klik hier voor de verschillende DIY YoutTube filmpjes.

 
 
Fotostyling
 

Bij Stek Magazine komt er elke 6 weken een nieuwe editie uit en hiervoor moet ook een coverfoto worden gemaakt. Dit doen we altijd met Souraya. Souraya heeft haar eigen bedrijf genaamd Binti Home. Binti Home is een studio voor interieurontwerp, styling en interieurfotografie.  Ik vind het  erg leuk om haar hiermee te helpen.

bottom of page